Jobbe hos oss

Våre kunder jobber med rør og avløp, vann og varme, og sammen har vi et ekstra ansvar for å tenke miljø. Vi skal levere produkter som holder tett og hindrer uhell og skader på miljøet. Vi tilbyr løsninger som holder og kunnskap som bidrar til at arbeidet blir riktig gjort. Og vi har et særskilt ansvar for å begrense spill, svinn og avfall. Derfor trenger vi flere medarbeider med et grønt blikk for det som skjer rundt seg. Det grønne blikket vil også si at du er en av dem som ser etter muligheter for forbedringer og ”grønne lys” når det gjelder effektivitet. Du vil gjerne hjelpe våre kunder til å ta bedre valg, få en enklere hverdag og jobben mer effektivt gjort.

Heidenreich sin historie

Heidenreich har over 30 butikker, fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Alle med rikholdig lager og spesialister innen VVS, VA og Varme. Med en historie tilbake til 1904, er Heidenreich Norges mest erfarne rørgrossist, med i dag over 300 ansatte.

Logistikk - Sentrallager og transport

Heidenreich har et moderne sentrallager som er lokalisert på Skedsmo ca. 20 km utenfor Oslo. Sentrallageret plukker og pakker varer til kunder i hele Norge, i tillegg til påfyllinger til samtlige av Heidenreich’s over 30 avdelinger. Sentrallageret er betjent av ca 40 motiverte medarbeidere, i tillegg til 5 sjåfører som distribuerer varer i Stor Oslo med egne lastebiler i tillegg til øvrig innleid transportkapasitet

Miljøansvar

Heidenreich er sertifisert som Miljøfyrtårn siden 2010. Vi arbeider systematisk hver eneste dag med miljøtiltak og vil gjerne dele kunnskapen med våre kunder. Det er ikke tilfeldig at den grønne fargen følger oss. Vi er også medlem av returordningen Grønt Punkt.

Kvalitetssikring

Heidenreich har kvalitetssikringssystemer i henhold til ISO- standarder, samt at vi selvsagt forholder oss til bransjens krav og standarder innen VVS, VA og Varme med følgende sertifikater. Det sikrer at du har en leverandør som ikke bare lover, men også leverer.

Eiere, ledelse og organisasjon

Heidenreich har i dag en internasjonal partner i konsernet Cordes & Graefe KG (GC-gruppen). En av Europas største VVS-grossister med virksomhet i over 20 land. Heidenreich eies 100% av GC- gruppen. Administrerende direktør i Heidenreich er Bjørn Moen.

Visjon og verdier

Vi har en visjon og et mål om å være ”Enklest å handle med”. Vi ønsker å gjøre arbeidsdagen effektiv og enkel for våre kunder. Med riktige produkter, god lagerdekning og rask levering.

Presse

Vår pressekontakt svarer på spørsmål i forbindelse med våre butikker, avdelinger, daglig drift og alle spørsmål rundt Heidenreich som omhandler presse og media.

Sentralbord hverdager 0800 - 1500