Kontakt

Rørleggere er viktige i reisen mot mere bærekraftige løsninger

Rørleggere er viktige i reisen mot mere bærekraftige løsninger

Nylig kunngjorde den norske regjeringen et skifte i energipolitikken, med fokus på å erstatte panelovner med mer energieffektive varmeløsninger.

Grundfos, som en ledende aktør innen innovasjon av pumpeløsninger til varmesystemer, ser gode nyheter for rørleggere som ser potensialet i å jobbe med vannbårne oppvarmingsløsninger og som vil bidra til å skape en mere bærekraftig oppvarmingssektor.

Bjørn Berg, Key Account Manager for Grundfos Domestic Building Services, Norge.

Dette skiftet i energipolitikken ikke bare markerer en ny æra for bærekraftig oppvarming, men åpner også opp for spennende vekstmuligheter for rørleggere over hele landet, der de kan være frontløpere og dra nytte av den grønne omstillingen, forteller Bjørn Berg, Key Account Manager for Grundfos Domestic Building Services, Norge.

Grundfos tilbyr et bredt spekter av produkter som kan bidra til å effektivisere varmesystemene i både private hjem, boligbygg og større bygninger. Ved å velge Grundfos-produkter, kan rørleggere bidra til å redusere energiforbruket og CO2-utslippene, samtidig som de tilbyr kundene pålitelige og fremtidsrettede oppvarmingsløsninger.

Ved å være en aktiv del i overgangen til vannbåren oppvarming er rørleggere ikke bare med til å bidra til å skape en bedre oppvarmingssektor, men også sikre seg selv et konkurransefortrinn i markedet, tilføyer Bjørn Berg og nevner, at det kan bety, at rørleggeren kanskje skal tilegne seg nye kunnskaper om brukbare løsninger.

Rørleggere som ønsker å være i forkant og holde seg oppdatert på våre løsninger, er velkomne til å sjekke ut våre gratis Grundfos Ecademy pumpekurs. Ved å tilby kundene mer avanserte og pålitelige oppvarmingsløsninger, noe som vil øke kundetilfredsheten og skape et rykte for ekspertise og pålitelighet. Dette kan føre til enda flere fornøyde kunder og økt etterspørsel etter tjenestene hans, sier Bjørn Berg avslutningsvis.

Du kan ta gratis kurs om f.eks. ALPHA2 via linken her: https://www.grundfos.com/no/learn/ecademy/all-courses/alpha2

Her kan du få mer gratis kunnskap om oppvarmingsløsninger: www.grundfos.no/ecademy

Her kan du melde deg på Grundfos sitt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om hva som skjer innen pumper: www.grundfos.com/no/learn/grundfos-for-installers.

Effektivt og enkelt