Kontakt

Heidenreich lanserer miljøvennlig transport via skapbil og kranbil

Heidenreich lanserer miljøvennlig transport via skapbil og kranbil

Heidenreich har allerede leveringer med elektriske varebiler i Stor- Oslo og Trondheim og de lanserer nå nullutslippslevering med skapbil og fossilfri levering med kranbil. Markeds- og bærekraftsdirektør i Heidenreich Kjetil Grønbakken er stolt over dette viktige skrittet Heidenreich tar for å nå sitt mål om å tilby nullutslippstransport og redusere sine totale utslipp med min. 70% innen 2030.

Markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken 

 

Logistikkdirektør Geir Vegar Ellingsen i Heidenreich opplever flere og flere prosjekt hvor det kreves vareleveranser via miljøvennlige løsninger og de er derfor svært fornøyd med å utvide sitt tilbud innen nullutslipps- og fossilfri transport. Heidenreich har allerede helelektriske leveringer via e- varebiler som gir nullutslipps-transport, og de er svært fornøyd med at de nå kan utvide dette tilbudet på levering til også å gjelde nullutslipp på skapbil og fossilfri på kranbil.

 

I samarbeid med ColliCare lanserer Heidenreich nå fossilfri transport med skapbil og kranbil, og Heidenreich kan nå levere fossilfritt direkte til kunder i Oslo, Lillestrøm, og opp til Gardermoen. Dette er starten på en stor klimaeffekt ved å øke antallet fossilfrie leveringer både på antall leveringer og tilgjengelig infrastruktur.

 

For ønsket miljøvennlig levering med skapbil eller kranbil så oppretter deres kunder en egen avtale med Heidenreich om denne transportløsningen. Heidenreich sine el- varebiler er allerede i ordinær transport og det jobbes med å få på plass flere helelektriske varebiler og skapbiler, samt fossilfrie kranbiler i områdene Heidenreich har avdelinger.

            

Effektivt og enkelt