Kontakt

AKTUELT

God sommer

God sommer

Det er en spesiell periode vi har lagt bak oss siden nyttår, og det er fortsatt en spesiell tid vi har foran oss. Covid- 19 snudde virkelig opp ned på hverdagen både her hjemme og i hele verden. Aldri tidligere har noen av oss opplevd tilsvarende.

Jeg tok over som Adm. direktør i Heidenreich i september i fjor, og jeg hadde ikke i min villeste fantasi kunne se for meg at en pandemi skulle skje på min vakt!

Det har vært store endringer i vår bransje og vi har lært masse i år. Ikke minst har jeg lært mye om hvilken fantastisk organisasjon som jeg er så heldig å være leder for. Mine kolleger har brettet opp ermene og hele organisasjonen har stått på. Vi kan melde om en svært positiv utvikling så langt i år. Vi ligger både foran budsjett og foran samme periode i fjor.

Denne fantastiske utviklingen har vi også takket være at våre kunder har stått på og jobbet midt oppe i alle tiltakene som ble innført i forbindelse med Covid- 19. Tusen takk til alle kunder som har fortsatt å bruke våre butikker, lagt inn digitale ordre og på ulike måter bidratt til den positive veksten vi har i salget. Våre leverandører fortjener også en stor takk for at de har klart å opprettholde produksjonen og sine vareleveringer til oss. 

En av vårens store diskusjoner har vært prisøkninger. I Heidenreich tok vi raskt en beslutning om at vi måtte gjøre det vi kunne for å bidra til å opprettholde sysselsetningen. Vi valgte bl.a å ikke øke våre priser fra 01.05. Dessverre ser vi at vi klarer ikke å dra dette lasset alene og derfor må vi også øke prisene fra 01.07.2020.

Sommeren går alltid fort og vi ses igjen til høsten.

Forhåpentligvis en høst som viser en fortsatt positiv utviklingi forbindelse med Covid- 19.

 

Men frem til da så ønsker jeg deg en fantastisk sommer.

Bjørn Moen
Adm. Direktør
Heidenreich AS

Effektivt og enkelt