Kontakt

Finn riktige kraner til barnehage- og skoleprosjekter

Finn riktige kraner til barnehage- og skoleprosjekter

Smarte kraner blir stadig mer utbredt på offentlige steder og bygg. Og utdanningsinstitusjoner er intet unntak. Slik finner du riktige kraner til skoler og barnehager.

Hygieniske kraner er et must for skoler og barnehager
De siste årene har det å sørge for et hygienisk miljø blitt veldig viktig og høyt prioritert for skoler og barnehager.

Berøringsfrie kraner forhindrer effektivt spredning av bakterier.

Også i de kommende årene vil offentlige utdanningsinstitusjoner på tvers av Europa fortsette å være sentrale aktører som skal holde barn trygge og sunne. Så hvordan kan rett krantype bidra til å bygge sikkerhet, hygiene og holdbarhet inn i barnehager og skoleprosjekter?

Reduser smittespredning med berøringsfrie kraner
Kortsiktige, operasjonelle hygienekonsepter er ikke nok når det gjelder å håndtere smitte og holde elever og ansatte trygge. Vi glemmer ofte at berøring av overflater, slik som kraner på offentlige toalett, også kan være en bakterieoverfører. Når du nå dykker dypere ned i kranens verden vil du finne ut hvordan du kan finne den rette kranen for barnehager og skoler.

Hygiene
Opptil 80% av de vanligste sykdommene overføres ved direkte kontakt eller ved å berøre de samme overflatene.
Et berøringsfritt miljø kan bidra til med å fremme toaletthygiene på skoler og i barnehager og beskytte små barn og å spre sykdommer ved å berøre overflater.

En studie fra Canadian Journal for Microbiology viser at berøringsfrie kraner kan redusere spredning av bakterier og virus som sitter på kranens overflate betydelig. I tillegg gjør innebygd Bluetooth-teknologi i berøringsfrie kraner det lett å programmere regelmessig, automatisk spyling for å begrense skadelige mikrober, slik som legionella, fra å danne seg i stillestående vann.
Denne teknologien kan være svært gunstig på skoler og i barnehager der kraner er ubrukte i lengre perioder i helger eller ferier.

Berøringsfrie kraner kan redusere spredning av bakterier og virus som sitter på kranens overflate betydelig.

Brukervennlighet
Nøye utformede berøringsfrie kraner med en avrundet design kan øke brukervennligheten og sikkerheten, spesielt for yngre aldersgrupper på skoler og i barnehager.

For å forhindre skåldingsulykker bør du vurdere modeller som tillater forblandet vann, for eksempel Oras Electra. Ved å velge forblandet vann, kan du redusere risikoen for at barn ved et uhell skålder seg på varmt vann.

Når du bestemmer deg for en kran, kan du velge mellom modeller med et praktisk håndtak for temperaturjusteringer eller modeller med kaldt/forblandet vann uten hendel.

Holdbarhet
Til slutt er det viktig å vurdere holdbarhet som en nøkkelfaktor når du velger kran. De må kunne tåle lange perioder med å være inaktive i ferien og deretter reagere på intensiv bruk. Riktig design kan gjøre kranen mindre sårbar for hærverk eller tukling og beskytte skolene mot å måtte erstatte den igjen om ett til tre år.

Mange modeller er spesielt designet for holdbarhet i offentlige bygg. Oras Electra for eksempel.

Samtidig kan maksimal vannmengde begrenses til for eksempel til 60 eller 120 sekunder. Dette er spesielt gunstig for å unngå vannskader forårsaket av av gjenstander foran kranens sensor som kan føre til kontinuerlig vannstrøm.

Offentlige utdanningsinstitusjoner opererer vanligvis med et begrenset budsjett, men hygiene trenger ikke å komme på bekostning av et lite budsjett. Faktisk kan berøringsfrie kraner være en klok investering på lang sikt, noe som bidrar til å redusere energi- og vannforbruket.

Med så mange berøringsfrie kraner tilgjengelig på markedet, kan en vurdering av hygiene, sikkerhet, brukervennlighet og kranens holdbarhet hjelpe deg med å velge den rette for ditt neste prosjekt.

Smarte kraner blir stadig mer utbredt på offentlige steder og bygg

Aktuelt

Sparer tid, penger og klimautslipp

Sparer tid, penger og klimautslipp

Heidenreichs ekspresslevering av varer er blitt en suksess, både for oss og kundene – men kanskje aller mest for klima og miljø.

Julekalender 2021

Delta i Heidenreich JULEKALENDER

Våre luker i vår julekalender åpnes igjen fra 1. desember.

Åpningstider Julen 2021

Åpningstider Julen 2021

Våre åpningstider for julen 2021

Vi tilbyr klokkeslett levering

Vi tilbyr klokkeslett levering

Vi opplever at flere og flere kunder ønsker levering på helt nøyaktige klokkeslett på eksakte datoer. Dette ønsket innfrir selvsagt også vi i Heidenreich.

CTC boligberedere

CTC BOLIGBEREDERE

Vi relanserte nye og forbedrede modeller av våre populære boligberedere i 2020. Produksjonen er fortsatt i Norge, og vi på CTC står klare til å bistå våre kunder.

Smarthussytem fra Armaturjonsson

Smarthussytem fra Armaturjonsson - Arjonsmart®

Med smarthussystemet fra Armaturjonsson kan du styre alt fra Quantum trådløs romtermostat til Arjonstop® Connect, vår kulestyrte vannstoppventil med frostvakt og trykkfallsensor, fra én og samme app! Systemet kan også utvides med andre smarthusprodukter i Arjonsmart®-serien.

Slik reduserer du både klimaavtrykket og strømregningen

Slik reduserer du både klimaavtrykket og strømregningen

Med smarte og energieffektive luft til vann-varmepumper kan boligeiere bidra til å sette fart på klimaomstillingen og samtidig kutte strømutgiftene. Fordelene er udiskutable.

Møter du spørsmål om dette som rørlegger?

Møter du dette som rørlegger?

Kan du komme på befaring og gi tilbud på varmeanlegg - Tar du installasjon og igangkjøring av varmeanlegg - Utfører du reparasjon, inspeksjon og service - Når bør jeg bytte til nye energieffektive pumper

1904 LEKKASJESIKRING – SMART FORSIKRING MOT VANNSKADER

1904 LEKKASJESIKRING – SMART FORSIKRING MOT VANNSKADER

En liten lekkasje fra en varmtvannstank, det var nok til å gjøre to leiligheter ubeboelige i månedsvis.

Unngå mekaniske feil i varmesystemet

Unngå mekaniske feil i varmesystemet

I mange tilfeller skyldes mekanisk svikt at smuss eller magnetittpartikler har samlet seg i deler av systemet, som radiatorer, ventiler og andre deler.

DURAVIT lanserer D-Neo

DURAVIT lanserer D-Neo

D-Neo er en komplett serie bestående av møbelservanter, bolleservanter, vegghengte servanter, nedfellingsservanter flere toaletter, badekar blandebatterier og møbler.

CTC Modul - nyutviklet sortiment storberedere

CTC Modul - nyutviklet sortiment storberedere

CTC modul er et nyutviklet sortiment storberedere for bruk iblant annet hotell, svømmehaller, sykehus og idrettsanlegg. Inntil 12 moduler kan kobles i en serie.

Vi vil bli ledende på bærekraft. Vil du bli med?

Vi vil bli ledende på bærekraft. Vil du bli med?

Dette handler ikke om å vinne. Det handler om at vi ikke kan tape, for da kan alt gå tapt. Vi vet hvordan det står til. I 2021 brukte vi opp jordas naturressurser for dette året allerede 21. august.

Hansgrohe med ny tilbehørsserie

Ny tilbehørsserie fra Hansgrohe i seks allsidige overflater

Innred baderommet individuelt og harmonisk med nytt Hansgrohe AddStoris tilbehør: 24 deler i seks forskjellige overflater.

Skåldingsulykker må og kan forebygges

Skåldingsulykker må og kan forebygges

Fortsatt skjer det alvorlige skåldingsulykker i omsorgsboliger og andre arbeidsplasser der brukes mye varmtvann. Dette kan unngås ved å installere produkter med god skåldesikring.

Slik blir du en klimahelt med en pålitelig partner i ryggen

Slik blir du en klimahelt med en pålitelig partner i ryggen

Gjennom implementeringen av et naturlig kuldemedium har vi i Vaillant skapt en luft til vann-varmepumpe som er en av klassens mest effektive, og som gjør både installatører og forhandlere til sanne klimahelter. Med Vaillant som partner er du garantert energieffektive og holdbare produkter, fremragende service og eksklusiv rådgivning og support.

MANGFOLD GIR NY OMSETNINGSREKORD HOS HEIDENREICH

MANGFOLD GIR NY OMSETNINGSREKORD HOS HEIDENREICH

Bjørn Moen, Adm. Direktør i Heidenreich kan nok en gang glede seg over omsetningsrekord, og påpeker viktigheten av at resultater skapes via en organisasjon som jobber som team i samme retning.

Roth Tracker-system

Lyddemping var viktig for kunden

For kunden som bygger nytt hus på Vinderen var kravene til støydemping store. Med Roth sin originale Tacker®-system kunne rørleggerne hos Sandvika Rørleggerbedrift AS, kombinere et høykvalitets gulvvarmesystem med trinnlydsplater med god lyddemping.

1904 Lekkasjesikring

HVORFOR BØR DU INSTALLERE LEKKASJESIKRING?

Ifølge Finans Norge koster vannskader samfunnet over 2 milliarder kroner i erstatninger hvert år. I tillegg blir det meldt inn vannskader til norske forsikringsselskap hvert åttende minutt.

Conti Conbase dusjløsninger

CONTI+ lanserer nye elektroniske dusjløsninger

CONTI+ er basert i Tyskland, og er en global produsent av driftssikre og innovative dusj- og baderomsløsninger for offentlig, semi-offentlig og kommersielle miljøer, i tillegg til helsesektoren.

OSO - tre berederserier med forbedret ytelse og enda lavere varmetap

OSO - tre berederserier med forbedret ytelse og enda lavere varmetap

Oso Hotwater er opptatt av at produktene deres skal være ledende i markedet, både her i Norge og internasjonalt. De nye Optima-, Wally- og Versa-berederne, som nå er lansert, innfrir dette målet med glans.

Åpningstider sommeren 2021

Åpningstider sommer 2021

ÅPNINGSTIDER I JULI

Heidenreich styrker fokuset på bærekraft

Heidenreich styrker fokuset på bærekraft

Bærekraft diskuteres som aldri før, og for oss i Heidenreich er det viktig å ivareta vårt viktige samfunnsansvar. For virkelig å utgjøre en forskjell i tiden fremover, har vi derfor utnevnt Kjetil Grønbakken til ny markeds- og bærekraftsdirektør.

Grunnvannspumping

Grunnvannspumping for ethvert behov

Uansett om du har vannforsyningen fra en brønn eller du må pumpe fra en samletank/sisterne, finnes det en grunnvannspumpe som passer til dine behov

SGP Armatec lanserer helt nye Servimat

SGP Armatec lanserer helt nye Servimat

Etter lang testperiode med meget gode resultater lanserer SGP Armatec Reflex Servimat, kombinert trykkholdeanlegg og vakuum luftutskiller.

Arjonstop® Connect app med mulighet for sms-varsel ved lekkasje.

Arjonstop® Connect gir deg mulighet til å styre ventilen fra app med mulighet for sms-varsel ved lekkasje.

HEIDENREICH LANSERER 1904 VOSS MØBELSERIE

HEIDENREICH LANSERER 1904 VOSS MØBELSERIE

1904 Voss - ny fleksibel møbelserie. Voss fra 1904 har rene linjer og passer inn i alle baderom, uansett størrelse og stilretning. Skapene leveres ferdig montert, for rask og enkel montering. Med 1904 Voss får du nordisk design i god kvalitet med lang levetid. 1904 Voss leveres med både skuffer og dører, i hvit matt og sort eik.

Viktig med lufteventiler på ledningsnettet

Derfor er det viktig med lufteventiler på ledningsnettet

I planleggingsfasen av større anlegg eller ved rehabilitering av ledningsnettet er det ofte lett å glemme hvor viktig det er med systematisk utluftning av anlegget. I denne artikkelen ønsker vi å belyse årsaker til akkumulasjon av luft hvorfor det er så viktig med riktig utlufting på ledningsnettet.

VÅRE ANSATTE HAR LEVERT OGSÅ I FØRSTE KVARTAL 2021

VÅRE ANSATTE HAR LEVERT OGSÅ I FØRSTE KVARTAL 2021

For Heidenreich ble 2020 et spennende omsetnings- og resultatmessig år. Til tross for lavere markedspriser i 2020 opplevde vi tidenes økning i omsetning, og oppnådde en resultatforbedring på over 50 millioner fra 2019 til 2020.

Varmt vann på utekjøkkenet? Ja takk!

Varmt vann på utekjøkkenet? Ja takk!

Med Oras Safira kran for fritidsbolig kan du enkelt få varmt vann på utekjøkkenet

NYHET! Vannstoppventil med app-styring

NYHET! Vannstoppventil med app-styring

Automatisk vannstoppventil med appstyring, og som stenger vanntilførselen når den oppdager fukt, unormalt trykkfall eller for lav temperatur der ventilen er montert.

Flygt SOS-kit

Hurtig lensing når det haster - Flygt SOS-kit

Med et Flygt SOS-kit har du alltid riktig utrustning tilgjengelig for hurtig lensepumping ved akutte lekkasjer eller oversvømmelser, f.eks. kjellere, garasjer eller diker.

Nyhet! Monteringssett for baderomspanel

Nyhet! Monteringssett for baderomspanel

Lei av å lime mansjetten direkte på baderomspanelet? Da har vi løsningen!

Nytt PILI sluk fra Pipelife

Nytt PILI sluk fra Pipelife

Nytt sluk – PILI2

Skole sparer over 200 000 liter vann i året

Skole sparer over 200 000 liter vann i året

Fyllingsdalen videregående skole valgte det bærekraftige berøringsfrie armaturet Conti+ Ultra GS10 med strøm for å spare vann, energi og reservedelskostnader.

GROHE satser stort på sisterner – AV1 problematikk løst

GROHE satser stort på sisterner – AV1 problematikk løst

GROHE har lang erfaring med å produsere innebygde sisterner, og er kjent for å levere innovative produkter av høy kvalitet.

Våre ansatte er våre viktigste ambassadører

Våre ansatte er våre viktigste ambassadører

Heidenrich ansattundersøkelse viser lojale og tilfredse ansatte.

Et spesielt år legges bak oss

Et spesielt år legges bak oss

Vi legger 2020 bak oss og ønsker 2021 velkommen.

Moderne utedo og sikker deponering av avløpsvann

Moderne utedo og sikker deponering av avløpsvann

Sikker deponering av avløpsvann

Pakke med produkter spesielt tilpasset deg som jobber mye med eneboliger.

Pakke med produkter spesielt tilpasset deg som jobber mye med eneboliger.

Armaturjonsson jobber for å gjøre din dag litt enklere gjennom bredt produktsortiment, tilgjengelighet og noen å prate med når du står fast. Men de tar det enda et steg lenger.

Vi har ny butikk i Solheimsviken i Bergen

Etter 25 år i Solheimsviken, under E39, var det en glede for Heidenreich å ønske kundene velkommen til den nye butikken i Møllendalsveien 1A, også i Solheimsviken.

Hvilken innebygde sisterne skal du velge? God, bedre, best løsning

Hvilken innebygde sisterne skal du velge? God, bedre, best løsning

Det finnes mange fordeler med vegghengte toaletter og det er ofte dette sluttforbrukeren er på jakt etter. Utfordringen er heller noen ganger å forklare fordelene og forskjellene med de ulike type installasjonsløsningene som finnes på markedet i dag. Dessuten vil de ulike løsningene hjelpe deg som fagmann på forskjellige måter.

Sammenslåing av NRF og NBT

NBT overtar NRF-databasen

NBT ( Norsk Byggtjeneste AS) overtar NRF-databasen til Norske Rørgrossisters Forening (NRF), etter planen fra kommende årsskifte. NRF går inn som egen avdeling i Byggtjeneste, sidestilt med NOBB, og tar med seg sin varedatabase-løsning. Også de ansatte følger med, likeledes overtar Byggtjeneste NRFs forpliktelser overfor eksisterende kunder og brukere. Selve foreningsdriften holdes utenfor.

VEKTERSTREIKEN KAN MEDFØR LENGER VENTETID I FORBINDELSE MED VAKTORDNING I NOEN AV VÅRE BUTIKKER

Det pågår en vekterstreik og dette kan få innvirkning på serviceløsningen vår - dvs vaktordningen utenfor ordinær åpningstid i noen av våre butikker. Vi vil så langt som mulig tilstrebe normal drift og aksjon, men i perioder med stor pågang hos vaktsentralen vil man kunne oppleve forsinket varsling og ventetid på telefon.

Snart kan du gjøre gode kjøp i vår nye Outlet Shop på nett

Gjør ekstra gode kjøp i vår nye Nett - Outlet Shop

Det er en spent og glad Markeds- og kommunikasjonssjef som kan fortelle at Heidenreich nå lanserer Heidenreich Outlet- shop 16. november – med fantastiske priser kun tilgjengelig via heidenreich.no

Varmeanlegg - Gode tips til rørlegger som en bør sette seg inn i

Varmeanlegg - gode tips til rørleggeren

Som rørlegger bør du kunne ta : Befaring og gi tilbud på varmeanlegg. Installasjon og igangkjøring av varmeanlegg. Reparasjon, inspeksjon og service og bytte til nye energieffektive pumper

Et sterkere Heidenreich med redusert kostnadsgrad

Et sterkere Heidenreich med redusert kostnadsgrad!

En viktig målsetning for et sterkt og bærekraftig Heidenreich er høyere omsetning og lavere kostnader.

Samspill om riktige produkter, leveranser og tidspunkter på høyt nivå

Samspill om riktige produkter, leveranser og tidspunkter på høyt nivå

Caverion bruker Heidenreich som logistikkpartner på VIA-prosjektet i Vika i Oslo

Nye varmepumper fra Vaillant

Vaillant har lansert en ny serie varmepumper med fokus på miljøet

Fremtidssikker – for deg og for kundene dine

Montering av veggboks - Armaturjonsson

Slik monteres veggboks med ring og festeskinne

Armaturjonsson demonstrerer montasje av veggboks med ring, på festeskinne.

Verdens første pumpe med EPD sertifisering – Grundfos MAGNA3

Verdens første pumpe med EPD sertifisering – Grundfos MAGNA3

Som den første i bransjen, har nå Grundfos sirkulasjonspumpe en miljøvaredeklarasjon som dokumenterer produktets innvirkning på miljøet.

Heidenreich utvider samarbeidet med Bring

Vi forbedrer levering av småordre i samarbeid med Bring

Heidenreich har hatt et godt samarbeid med Bring i mange år, og utvider nå samarbeidet ifm distribusjon av mindre forsendelser og pakkedistribusjon. Dette er et transportprodukt som Bring har optimalisert i mange år mot både privat og proff markedet.

Nyhet, søk på produkter

Enda enklere å handle med - Søk i hele produktkatalogen vår på web

Heidenreich skal være enklest å handle med, derfor har vi digitalisert hele produktkatalogen vår.

Flommene blir større

Flommene blir større og kommer oftere

Flom er en stadig større utfordring mange steder i landet. Ekspertenes anslag for framtidas vær er entydig i spådommen om mer nedbør.

Vaillant ny pumpe aroTherm

Vaillant lanserer nå sin helt nye luft/vann varmepumpe

Vaillant aroTHERM plus og introduserer samtidig det naturlige kuldemediet R290 i denne varmepumpen.

Fjern lukten fra toalett med Duofresh

Frisk luft uten duft – fjern lukten fra toalettet med DuoFresh

Fra doskåla er lukten kommet, og i doskåla skal den bli. I stedet for å la ventilasjonen spre lukten til den er for uttynnet til å merkes, eller å øke strømregninga ved å åpne vinduet, angriper Geberit DuoFresh vond lukt allerede før den kommer ut i rommet.

Heat Injection teknologi sikrer hurtig oppvarming av varmtvann

Noen av Norges mest effektive varmtvannsberedere har blitt enda bedre

Heat Injection teknologi sikrer hurtig oppvarming av varmtvann, og er samtidig strømbesparende

Info i forbindelse med nye Korona-utbrudd

Info i forbindelse med nye Korona-utbrudd

Hei. Vi ser dessverre en kraftig oppblomstring i Korona- smitteutvikingen i Norge.

Lagerstatus

Lagerstatus i Cordel 1.9 og 2.0 er nå klart

Cordel er nå oppdatert og du kan nå søke gjeldende lagerstatus for Heidenreich i Cordel 1.9 og 2.0.

Vannlekkasjer koster

Vannlekkasjer koster nordmenn mer enn brann og innbrudd til sammen

I løpet av de 10-12 siste årene har vann blitt den største økonomiske trusselen mot både boligeiere og forsikringsselskaper.

Utfordringer med vannet

Vi hjelper deg også med vannkvalitet

Heidenreich samarbeider med Norvann AS som er totalleverandør av løsninger innen vannrensing.

Vi i Heidenreich tar vårt viktige samfunnsansvar med å få levert deg varer på alvor.

Vi i Heidenreich tar vårt viktige samfunnsansvar med å få levert deg varer på alvor.

Å forsyne et samfunn med rent vann og lede kloakken ut er en vanskelig oppgave også under normale forhold, og ekstremt krevende i den situasjonen vi er i akkurat nå.

Vi holder åpent og du skal føle deg trygg når du handler hos oss

Vi holder åpent og du skal føle deg trygg når du handler hos oss

Vi tar vårt viktige samfunnsansvar med å få levert deg varer på alvor. Norge kan ikke stoppe opp på VVS og VA i denne kritiske perioden. Samtidig som du skal føle deg trygg når du handler hos oss.

Vi har iverksatt mange tiltak i våre butikker for å forebygge smitte.

Vi har iverksatt mange tiltak i våre butikker for å forebygge smitte.

Vi fortsetter å tilby VVS-, VA og verktøyprodukter og holder våre butikker og vår distribusjon operativ.

Vi forbedrer tilgjengelighet og tar ansvar for trafikksikkerheten

Vi forbedrer tilgjengelighet og tar ansvar for trafikksikkerheten

Heidenreich forbedrer tilgjengeligheten ved å kjøpe inn flere nye lastebiler, samtidig som vi også ivaretar trafikksikkerheten ved å innføre alkolås i våre egne lastebiler.

Håndhygiene er viktig - Influensa er på vei!

Er du bevisst på egen håndhygiene?

Folkehelseinstituttet regner med at årets influensatopp kommer i slutten av februar. De vanligste smittekildene for spredning av bakterier er hender og overflater. Ved å installere en berøringsfri kran fra Oras i hjemmet eller på arbeidsplassen, reduserer du smittefaren.

Arvid Nilsson verdensmester i emballasje

Arvid Nilsson vant verdensmesterskapet i emballasje

Best i Skandinavia, og nå også best i verden! Arvid Nilsson har med Miljøboksen, en vannbestandig emballasje i kartong, vunnet Worldstar, verdensmesterskapet i emballasje.

FERNOX 360° RENS!

Slik utfører du FERNOX 360° RENS!

Seks enkle trinn for bedre vannkvalitet – Forbedret rens – Øker filterets effektivitet – Gir langvarig beskyttelse mot korrosjon!

Overvannshåndering

Overvannshåndtering - er du forberedt?

Har du din lensepumpe klar til å hjelpe kundene dine? Det er den tiden av året igjen. Det blir varmere og all snøen skal vekk. Store snømengder og hurtig smelting kan gi store utfordringer og gi store materielle skader.

Bruk for 3D-modeller i VA prosjekteringen?

Har du bruk for 3D-modeller i VA prosjekteringen?

Da har Pipelife kanskje løsningen. Pipelife Norge har nå 3D-modeller på tilnærmet samtlige av sine produkter innen VA. Velg blant over 2600 3D-modeller!

Slik behandler Heidenreich personopplysninger

Heidenreich Personvernpolicy

Vi er avhengige av tillit fra våre kunder. Derfor er vi også opptatt av å ivareta ditt personvern som kunde. Alle dine personopplysninger skal være trygge hos oss.

Nok en Miljøtårnsertifisering i havn

Nok en Miljøtårnsertifisering i havn - gir kundene ekstra trygghet

Heidenreich har gjennom en årrekke fokusert på miljøvennlige tiltak. Å nok en gang bli sertifisert som Miljøfyrtårn er et tydelig bevis på denne satsningen som gjenspeiler bedriftens gode rutiner for arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Kontinuerlig oppdatering av fagkunnskap er viktig i Heidenreich

Kontinuerlig oppdatering av fagkunnskap er viktig i Heidenreich

For oss i Heidenreich så er fagkunnskap svært viktig. Og vi er avhengig av våre dyktige leverandører for å hele tiden øke kompetansenivået vårt.

CONEL Drain – Støysvakt innendørs avløpssystem

CONEL Drain – Støysvakt innendørs avløpssystem

CONEL Drain er et pålitelig, sikkert og støysvakt innendørs avløpssystem som leveres i standard dimensjoner med et omfattende koblings-/bend og festeprogram.

Sintef-godkjenning for Conel innbyggingssisterne

Sintef-godkjenning for Conel innbyggingssisterne

Sintef-godkjenning 20515 er tildelt innbyggingssisterne fra tyske Conel. Conel inngår i Vigour-kolleksjonen og kan benyttes både på rettvegg og i hjørne.

Få opp lagerstatus i Cordel og JobbOffice

Få opp lagerstatus i Cordel og JobbOffice

Systemconsult har kommet med en ny versjon av Cordel. I denne versjonen (versjon 1.9.), er det innført mulighet for oppslag av lagerstatus.

Den største ordren i vår historie er 22 kilometer

Den største ordren i vår historie er 22 kilometer

Som Norges eldste rørgrossist har vi vært med på det meste, men aldri tidligere en leveranse av det omfanget som ble slept inn Førresfjorden en stille morgen i september.

Forenklet reklamasjonsbehandling

Forenklet reklamasjonsbehandling

I Heidenreich tar vi tilbakemeldinger fra kunder på alvor. Et område som våre kunder i forbindelse med kunde-undersøkelse sier Heidenreich bør forbedre seg på er håndtering av reklamasjoner.

Ønsker du samlefaktura fra Heidenreich?

ØNSKER DU SAMLEFAKTURA FRA HEIDENREICH?

Vi kan nå tilby samlefaktura igjen. Ønsker du samlefaktura fra Heidenreich så henvend deg til din kontaktperson i Heidenreich. Denne formidler så ditt ønske videre til forretningsstøtte hos oss.

Geberit Silent Pro

Geberit Silent Pro

Kraftig lydisolering for enkel montering

EHF Faktura med vedlegg

EHF faktura (elektronisk faktura) nå også med PDF- vedlegg

Vi har i flere år tilbudt våre kunder muligheten til å motta fakturaer elektronisk. Dette er både tidsbesparende, kostnadsbesparende og svært praktisk.

Geberit CleanLine gulvrenne

Geberit CleanLine gulvrenne – en moderne serie med dusjsluk

Gulvrenner er svært populære dusjsluk fordi de er diskre og har fleksible monteringsløsninger.

Vi innfører småordretillegg

Vi innfører småordretillegg

Fra 01.05.2019 innfører vi et småordretillegg på kr 250,- for alle ordre under kr. 1000,- Ordretillegget slipper du selvsagt om ordren din er på over kr 1000,- eller om du handler i en av våre butikker.

Heidenreich butikk - Utvidede åpningstider

Suksess med utvidede åpningstider i Heidenreich butikk

For noen år siden fikk vi tilbakemeldinger fra kunder om tidligere åpningstid, samtidig som vi så at stadig flere kunder stod klar når vi åpnet dørene kl. 07.00. På flere av våre butikker endret vi derfor åpningstid til kl. 06.30. Resultatene har vært positive og i dag har mange av våre butikker fast åpningstid kl. 0630.

Leveranser til det nye Munch-museet

GK Rør leverer produkter til nye Munch-museet via Heidenreich

Erland Grjotheim i GK Rør: Heidenreich er flinke til å stille opp for oss. Omtrent hver eneste dag får GK Rør leveranser til det nye Munchmuseet fra Heidenreich.

Bjørn Moen - Heidenreichs nye administrerende direktør

Heidenreichs nye administrerende direktør Bjørn Moen er kommet godt i gang, og har brukt de første ukene til å besøke kolleger og kunder. – En hektisk start hvor jeg har fått bekreftet god stemning og optimisme i vår egen organisasjon.

Effektivt og enkelt