Vi er opptatt av rekruttering til bransjen og søker derfor etter kandidat som TRAINEE VA

Heidenreich AS er en landsdekkende grossist som arbeider innenfor områdene VVS og VA. Selskapet har hovedkontor på Skedsmo med 34 avdelinger/servicesentre fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Heidenreich AS har over 300 ansatte og en omsetning på ca 1,5 mrd kr. Selskapet er tysk/norsk eiet av Cordes & Graefe KG og Heidenreich Holding AS. Med over 110 års erfaring, er Heidenreich etterspurt som en offensiv aktør i proffmarkedet. God økonomi og lønnsom drift legger et godt grunnlag for langsiktig planlegging med stadig nye strategiske investeringer. Heidenreich innehar tung faglig kompetanse innen prosjektmarkedet med teknisk kontor som bidrar med gode løsninger, beregninger og teknisk støtte. Heidenreich er en del av europas største og veldrevne grossist som igjen bidrar til god konkurransekraft for våre kunder.


 

Vi søker deg som er interessert og muligens nyutdannet innen et teknisk fagområde til en spennende og læringsrik stilling som Trainee VA i Heidenreich. Våre programmer for Trainee stillinger gir deg en kompetanse som er svært etterspurt både i offentlig og privat sektor. Ved fullført Trainee program etter 18 måneder vil du gå over i VA organisasjonen i Heidenreich - som til enhver tid har spennende stillinger å tilby over hele landet

 

Personlige egenskaper:

- Selvstendig
- Utadvendt
- Team orientert
- Nysgjerrig
- Samfunnsengasjert

 

Er du engasjert, sosial og læringsvillig, vil vi gi deg den beste opplæringen for å lykkes i et fagområde som hører fremtiden til. Tidligere erfaring fra arbeidslivet er ikke påkrevet, men det er en stor fordel med interesse for data og tekniske fag. Dynamikk og miljø er viktig for oss i Heidenreich.

Vi oppfordrer kvinner til å søke og håper nettopp du vil bli en del av vårt team.

Arbeidssted i Trainee perioden vil være på vårt hovedkontor på Skedsmokorset, og man vil etter endt trainee periode, bli tilbudt stilling i vår VA organisasjon.

Vi hører gjerne fra deg til en uforpliktende samtale.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med vår Salgssjef Erik Stensrud på telefon 92015694

 

 

 

 

 

FINN DIN NÆRMESTE AVDELING

VIS PÅ
KART
Sentralbord hverdager 0700 - 1600