En riktig God Jul og ett Godt Nytt År ønskes deg fra oss i Heidenreich!

Det kan av mange oppfattes som en klisje når vi sier at menneskene i Heidenreich er vår viktigste ressurs.

Men uten mine kollegaer så vil det heller ikke være et Heidenreich. Og jeg lover på vegne av alle oss at vi neste år skal fortsette å gjøre det vi er gode på, samtidig som vi skal fokusere på forbedringer der det er nødvendig.

For å være gode så er vi også avhengig av deg som kunde og leverandør. 2017 har vært et spennende år hvor vi sammen med  dyktige kunder og gode leverandører har levert til mange spennende oppdrag og prosjekter i Norges land. Dette skal vi selvsagt fortsette med i 2018.

Når vi i Heidenreich snart går inn i 2018 så er det med et svært godt utgangspunkt. Vi tar markedsandeler, og vi har en organisasjon som  er rigget for ytterligere vekst og ekspansjon i 2018. Vi får tilbakemeldinger om at vi er en etterspurt og offensiv aktør i markedet, og med over 110 års erfaring så er vi vant til å omstille oss raskt, når det er nødvendig. Vi har opparbeidet oss en meget god egenkapital og er dermed rustet for investeringer i fremtiden. Med en sterk eier som GC så er vi også en del av Europas største VVS- grossist

 

           Med dette ønsker jeg alle en riktig god jul,

           forhåpentligvis avslappende dager og

           jeg ser frem til et godt samarbeid med

           dere også i 2018.

 

 

 

I stedet for å trykke julekort har Heidenreich i år valgt å støtte Foreningen Tiltak på et av deres julearrangement. Foreningen Tiltak er en frivillig organisasjon som arrangerer ulike tiltak for barn med kreft eller hjertefeil og deres familier. Les gjerne mer på www.tiltak.org.

FINN DIN NÆRMESTE AVDELING

VIS PÅ
KART
Sentralbord hverdager 0700 - 1600